Algemene Voorwaarden

De klant gaat met de voorwaarden akkoord als de online bestelling verzonden is.

*Bestellen:
Nadat u de bestelling heeft geplaatst, krijgt u binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin het totaal bedrag inclusief verzendkosten. Heeft u binnen 24 uur geen mailtje ontvangen? Neem dan even contact op via e-mail (want bij 1 foute letter in het e-mailadres kunnen wij u niet bereiken). Bestellingen kunnen door deleukstedingetjes.nl, zonder opgaaf van redenen, worden geweigerd of geannuleerd. Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling afgehandeld.

*Prijzen:
Alle prijzen in de winkel zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

*Buitenland:
Voor pakketten naar het buitenland kunt u altijd even mailen.

*Betaling:
In de mail na uw bestelling staan de betalingsgegevens inclusief de verzendkosten en de betalingsgegevens. Wij verzoeken u om er zorg voor te dragen dat het eindbedrag binnen 10 dagen, na bevestiging van het totaal bedrag, op de rekening van deleukstedingetjes.nl staat. Daarna wordt uw bestelling verzonden. Voor buitenlandse betaling geldt een termijn van 15 dagen. Indien we binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, zijn wij genoodzaakt de bestelling te laten vervallen.

*Verzenden:
Wij rekenen de vaste TNT tarieven voor het verzenden van uw bestelling. Voor een bestelling buitenland worden de verzendkosten in een extra e-mail naar u verzonden. Er wordt 5 dagen per week verzonden. Ons streven is om, als de betaling is bijgeschreven, uw bestelling binnen 48 uur te versturen. Als uw bestelling wordt verstuurd ontvangt u hiervan altijd een mailtje.
Ook al hopen we echt dat er nooit een pakketje verloren gaat of beschadigd wordt bij de post,wij kunnen er helaas niet verantwoordelijk voor zijn. Wel is het mogelijk, om tegen extra betaling, uw pakket te laten verzekeren. U kunt dit vermelden als u de bestelling plaatst.

*Reservering artikelen:
Bestelde artikelen worden 10 dagen voor u gereserveerd (tenzij anders overeengekomen). Op de achtste dag ontvangt u een e-mail ter herinnering. Horen we hier binnen 48 uur niets op dan wordt de bestelling geannuleerd en gaan de artikelen terug in de verkoop.

*Klachten/vragen:
Met klachten en of vragen kunt U zich ten alle tijden ,via e-mail, melden bij deleukstedingetjes.nl, info@deleukstedingetjes.nl Wij proberen dan in alle redelijkheid en in samenspraak met U tot een oplossing te komen.

*Disclaimer:
Alles waarin deze Voorwaarden niet voorzien zijn ter beoordeling aan de eigenaar van deleukstedingetjes.nl.

*** Wij kunnen helaas niet instaan voor kleurafwijkingen van de door uw bestelde artikelen.U moet er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeld kwaliteit van uw monitor niet exact de juiste kleur bij u op het beeldscherm verschijnt.
Mocht u vragen hebben, mail ons gerust,heel veel plezier met winkelen!

Vriendelijke groetjes, deleukstedingetjes.nl

*Niets van deze site mag zonder toestemming van deleukstedingetjes.nl worden gekopieerd.
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2017 - 2022 deleukstedingetjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel